Welcome to the Virtuosa Forum  

Go Back   Welcome to the Virtuosa Forum > Virtuosa General Forum > General Comments about Virtuosa
User Name
Password
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread
Old 04-12-2005, 09:11 AM   #1
taskam
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
taskam is on a distinguished road
35 thousands songs GONE ??



Hello and a good day..

3 weeks ago I downloaded your program...
It has been PAINFULLY SLOW.. ( NOT ONE.. of ANY song I downloaded..
would go into the right GENRE ? )

I have 5 other players.. ALL of them.. will download into the right GENRE. !!

TODAY.. I punched on your player.. went to a album...pushed play..???
.. AND.. your little green thing.. SKIPPED..?? over 500 albums..

and played a song. !!! ( ON ALBUM # 700 ?? )

I went back to the first album..
PUNCHED PROPERTIES.....

EVERYTHING is in the right place.. artist-- album -- title -- genre --

BUT.!!! down at the bottom under SOUND FILE NAME..

IT SAID NOT FOUND ???

The path is right..
I punched on it.. hightlighted the song said OK and the NOT FOUND..
went away..

SO.. ARE YOU TELLING ME.. I AM TO GO BACK ????

AND RE-TAG OVER 3 gigs of music ???

15 THOUSANDS ALBUMS.????

35 THOUSANDS songs ??? I DONT THINK SO !!!!!!

NOW I ONLY HAVE .. LESS then a WEEK to go on YOUR FREE PLAYER..

AND I AM TO HURRY..?? AND CHANGE ALL 35 THOUSANDS TAGS..!!!

SO I CAN HURRY AND GIVE YOU.. $ 40.00

FOR A PROGRAM THAT IS NOT !! WORKING
taskam is offline IP: 66.167.49.129   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 09:33 AM   #2
Giac
Wizard
 
Giac's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Switzerland
Posts: 723
Giac is on a distinguished road
can you send us the info file via email?

in which format are the songs?

did you move the songs to another directory?

did you boot a drive with the content AFTER opening Virtuosa?

Best,
__________________
Giac
Giac is offline IP: 81.62.8.84   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 10:36 AM   #3
taskam
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
taskam is on a distinguished road
to GIAC THE WIZARD

can I send info file via email ?
----------------------------------------------

I dont know how ..but I went to

SUPPORT VIRTUOSA and sent a email.. and It Looks like your program
ATTACHED a file... VIRTUOSAINFO.TXT ( 11.7 KB )

which format are the songs in ?
------------------------------------------------

WMA.. ( I had NO PROBLEM intering them in )
and was able to play.. ALL of the WMA files the past two weeks

Did I move the songs to another directory ?
------------------------------------------------------------------

NO..

I have 5 OTHER players.. J RIVERS MEDIA CENTER ( both 10.. and 11 beta )

MEDIA MONKY ( standred and the beta virsion )

MUSICMATCH ... SONIQUE 2...

I TUNES ... REAL PLAYER.. ( or pretend player some call it )

AUTO STATION

CREATIVE MEDIA SOURCE

AND ALL of them WORK.. and will STILL SEE the FILE PATH ???

Did I BOOT a drive with the content after opening VIRTUOSA ???
--------------------------------------------------------------------------------------

SORRY.. I dont understand.. WHY WOULD I WANT TO RE BOOT . MY
WINDOWS PROGRAM ??

NO power outage...
NO VIRIOUS.
----------------------------------------------

BUT ONCE.. a few days ago... your PROGRAM STALLED.. COULD NOT CLOSE IT
and I had to go.. CTRL --ALT-- DELEAT-- and close the
NON RESPONDING PROGRAM

BUT WHEN I OPENED IT AGAIN ( 1 minite later )

IT WORKED JUST FINE
taskam is offline IP: 68.167.191.151   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 10:47 AM   #4
taskam
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
taskam is on a distinguished road
to GIAC THE WIZARD

Sorry.. one more thing..I went to
C:\ PROGRAM FILES \ VIRTUOSE ..AND..
Under the FOLDER.. SONGS..

THE FILE IS EMPTY ??

IN YOUR PROGRAM.. IN PREFERENCES...OPTSONS... FOLDER..?
ALL are using the DEFALTS SETTING
SONGS... COVERS... EXPORT....

If this is any help ?

and sorry..
I should of thanked you for responding..
taskam is offline IP: 68.167.255.10   Reply With Quote
Old 04-13-2005, 01:04 AM   #5
Giac
Wizard
 
Giac's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Switzerland
Posts: 723
Giac is on a distinguished road
so the songs are not in Virtuosa's Songs folder?

I am pretty sure this problem is due to the fact that Virtuosa does not find the tracks uopn startup because:
* they have been moved or
* the drive where they are is not On when Virtuosa starts

Best,
__________________
Giac
Giac is offline IP: 62.203.8.129   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 11:02 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001-2009 FunVibes. All rights reserved worldwide